De leukste baby shower cadeau’s



Zwart/wit contrast boekje
Baby’s zien in het begin nog geen kleur, dus dit is een mega goed cadeau om te geven.
Hier een leuk boekje speciaal ontwikkeld voor pasgeborenen. Mijn dochter had deze en was er gek op. Ook het spiegeltje op het einde vond ze heel erg leuk. Hier nog een aantal andere opties:
Contrast boekje van stof
Zwart/wit boekje
Contrast boekje met spiegeltje



Baby Loops
Ik geef dit vaak als newborn cadeau, mijn dochter is nu 1 en ze worden nog gebruikt. Ook heel handig om speeltjes aan te hangen en vast te maken aan de kinderwagen.
Deze van Little Dutch zijn perfect voor als je iets in meer zachte kleuren zoekt. Ze zijn te koop in beige, roze of blauwe tinten. Als toch voor de felle kleuren wilt gaan zijn deze van Playgro top, goed stevig en lekker vrolijk. Zelf heb ik die van Bibs, maar ze zijn een heel stuk minder sterk. Wat vooral nu mijn dochter een stuk sterker is niet heel handig is.



Baby haar producten
Ook een leuk cadeau om te geven is zijn haar spulletjes. Mijn dochter is met haar geboren dus het was zeker nodig. Maar bij sommige laat dat nog even wachten dus misschien slim om dit te kopen als je al een foto van de baby hebt gezien ;).
Een houten babyborstel is heel handig en leuk om een cadeau mee samen te stellen. Verder is styling haarlotion heel handig, ik heb deze van Naif en vind hem heel fijn. Ik spray hem op de borstel en kam het dan door haar haar om het in model te brengen.



Baby gym
Hier heeft mijn dochter zo veel plezier aan gehad, mega handig ook om in de zomer buiten neer te leggen. Wij hebben deze van Little Dutch gekocht en ik heb de baby loops gebruikt om de speeltjes op verschillende hoogtes te hangen.
Hier nog een paar leuke opties:
Sophie de giraf babygym
Tiny Love babygym
Lovevery baby gym  (echt een stuk duurder maar wel met veel extra’s.)



Activiteiten boekje
Altijd een goed cadeau! Vooral als er iets knisperend in zit of een spiegeltje. Toen mijn dochter net geboren was, was knisper geluid haar favoriet! Hier een aantal mooie:
Boekje zeedieren
Boekje vos (favoriet thuis)
Boekje dieren
Boekje boerderij

Plaats een reactie

Ik ben Robin

Welkom bij ‘wat koop ik voor een kind’. Na de geboorte van mijn dochter merkte ik dat ik constant aan het zoeken was naar cadeau ideeën en inspiratie. Aangezien ik dit moeilijk kon vinden ben ik deze blog begonnen.

Let’s connect

Maak een website of blog op WordPress.com